فهرست مطالب
فصل اول-آشنايي با محل كارآموزي
مقدمه
اهميت خدمات در جهان امروز
1- ناملموس بودن intanlibility
2- نامشابه بودن و ناپيوستگي inconsistaney
3- تفكيك ناپذيري inseperability
4- غيرقابل ذخيره بوده inventory
آينده خدمات
سير تحول بشر
فصل دوم-ارتباط تئوري با محل كارآموزي
نرم افزار software
(A نرم افزارهاي سيستم
انواع سيستم عامل
1- سيستم تك كاره single user- single task
شروع كار با DOS
2- سيستم عامل چند كاره- تك كاربر single user- malqitasking
3- سيستم عامل چند كاره- چند كاربره
4- سيستم عاملهاي بلادرنگ/ زمان واقعي Real time
(ب) سيستم برنامه هاي سودمند يا كمكي utilities
(ج) مترجم ها
1- كامپايلر Compiler
2- مفسر interpreter
(B) برنامه هاي كاربردي Application Program
1- زبان ماشين
2- زبان اسمبل languages Assembly
3- زبانهاي سطح بالا: High- Level Language
4- زبانهاي نسل چهارم Foarth Generation Languages(4GL)
نرم افزار آموزش و مالي
فراهم آوردن زمينه اي براي انتخاب واحد چندين نفر بطور همزمان
اطلاع رساني دقيقتر
حذف كاربران زياد و انجام امور بوسيله خود دانشجويان
كاهش اشتباه با 3 بار فرصت انتخاب واحد
نگاهي كلي به نحوه عملكرد نرم افزار آموزشي و مالي
دستگاههاي ورودي Input Device
2- واحد پردازش مركزي(CPU)
الف) واحد محاسبه و منطق(ALU)
3- حافظه Memory يا Storage
ب) واحد كنترل(CU)
الف) حافظه فقط خواندني(ROM)
ب) حافظه خواندني/ نوشتني RAM يا R/WM
1) پويا يا ديناميك Dynamic RAM
2) ايستا و استاتيك Static RAM
4- دستگاههاي خروجي Out Put Device
نحوه عملكرد نرم افزار
1- ورودي input
وروديها
توضيحات
2- پردازش Processing
پردازش
توضيحات
3- اطلاعات يا گزارش پردازش انجام شده
گزارش (بخش های مختلف ثبت نام و سایت)
توضيحات
فرم انتخاب واحد اصلي
فصل سوم-نتیجه گیری
نتيجه گيري
اينجانب واحد كارآموزي خود را در دانشگاه امام حسين(ع) واقع در تهران- كيلومتر 13 بزرگراه شهيد بابايي- دانشكده فني و مهندسي- معاونت پژوهش گذراندم.
اين دانشگاه در سال 1365 تاسيس گرديده است. كه در ايتدا كار خود را در هفت رشته فني و علوم انساني آغاز نمود. كه در حال حاضر اين دانشگاه در رشته هاي فني و مهندسي به رشته هاي صنايع، كامپيوتر، عمران(معماري- نقشه كشي- عمران عمران)، برق(مخابرات الكترونيك) و علوم پايه(رياضي- فيزيك- شيمي- زيست- مهندسي شيمي) ارتقا يافته است و رشته هاي علوم انساني آن نيز ادبيات- مديريت- ادبيات عرب- زبان و... مي باشند. در دانشكده فني و مهندسي حدودا 5000 نفر در مقاطع مختلف به تحصيل مشغولند و رشته هاي كارشناسي ارشد و دكتراي آن به تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري رسيده است.
شايان ذكر است كه مهندسان اين دانشكده در طرحهايي همچون علويه بوشهر و طرح it نيروي انتظامي و... فعال هستند. نكته ديگري كه براي خودم هم جالب بود پذيرفتن دانشجويان ميهمان در اين دانشگاه از دانشگاه آزاد بود كه با توجه به پايين تر بودن شهريه آن(تقريبا نصف شهريه دانشگاه آزاد) علاقه مندان خاص خود را دارد.
اگر هسته اصلي تشكيل دانشگاه را ارائه آموزشهاي تكميلي به علاقه مندان براي برطرف نمودن نيازهاي جامعه بدانيم، اين ماموريت بدون توجه به مسائل پشتيباني و حمايت همچون داشتن فضاي آموزشي مناسب، توجه به مسائلي همچون سرويس و غذا، داشتن سالنهاي مناسب ورزش و سمينار و كتابخانه هاي مربوط به هر دانشكده و پرسنل كارآزموده تحقق نمي يابد.
يكي از اين قبيل مسائل پشتيباني انتخاب واحد دانشجويان است كه در نگاه اول امري عادي بنظر مي آيد با توجه به افزايش چشمگير دانشجويان و رشد دانشگاه مسئولان دانشكده فني و مهندسي را بر آن داشت تا با ارائه نرم افزاري به اين نياز احساس شده پاسخ مناسب دهند تا خدمات بهتري به دانشجويان ارائه گردد، كه با توجه به جايگاه دانشگاه در ميان سازمانها و ارگانهاي ديگر امري الگوساز به نظر مي رسد. بنابر توضيحات داده شده به بررسي كم و كيف اين نرم افزار مي پردازيم و براي آغاز كمي در مورد اهميت خدمات در دنياي كنوني و نيز بررسي عصر اطلاعات توضيحاتي بيان مي شود.
مقدمه:
اهميت خدمات در جهان امروز:
حدود 2/1 پولهايي كه مصرف كنندگان خرج مي كنند براي امور خدماتي صرف مي شود. ميزان استفاده از خدمات و اشتغال به كارهاي خدماتي رو به افزايش است. در بسياري از جوامع حدود 4/3 نيروي كار غيركشاورزي در صنايع خدماتي فعاليت دارند و حدود 3/2 نيروي كار غيركشاورزي در صنايع خدماتي فعاليت دارند و حدود 3/2 توليد ناخالص ملي را بر عهده دارند. حدود 50% درآمد كشورهاي پيشرفته از راه خدمات بوده است. هر چه امور تجارت و فعاليتها پيچيده تر، تخصصي تر و رقابتي تر شوند، امور خدماتي رشد بيشتري مي يابد. به مسائل مطروحه افزايش روز افزون مراكز خدماتي، سازمانهاي بازاريابي و سرويس دهندگان مانند نمايندگان فروش و بانكها را نيز بايد اضافه كرد.
Copyright - Developed By Alpar ©