دانلود پروژه وضعيت به كار گيري ابزار مهندسي نرم افزار در ايران
. در چند سال اخير شاهد رشد مناسب اين صنعت در كشور بوده ايم (هر چند كه با اخذ تصميمات و سياست هاي صحيحي مي توانستيم با هدف مند كردن اين رشد، جايگاه واقعي اين صنعت را حتي در تجارت جهاني به خوبي نشان دهيم و از آن به بهترين نحو استفاده كنيم ). با وجود اين ، اگر چارچوب دقيق و كارآيي براي آن در كليه ابعاد به وجود نياوريم، فرصت خوبي را براي فراهم آوردن بسترهاي مناسب در رشد و بهره برداري لازم از آن ،از دست خواهيم داد . حجم زياد فعاليت هاي نرم افزاري در كشور و داشتن پتانسيل هاي كافي براي رونق بخشيدن به اين صنعت در راستاي گرفتن سهم مناسبي از بازارهاي خارجي ، ضرورت توليد صحيح و بهينه را در اين صنعت مطرح مي كند .
توسعة روزافزون فن آوري اطلاعات در ابعاد مختلف ، سبب شده است كه در اركان خود اين فن آوري نيز دگرگوني شگرفي پديد آيد و آن را با جهش هاي غير قابل تصوري پيشرفته سازد. در حقيقت رشد اين فن آوري سبب توليد ابزرهاي جديد و سريعتر ، حتي تغيير نگرش در توليد محصولات نرم افزاري شده است . از اين ميان مي توان به توليد ابزارهاي مهندسي نرم افزار در طيف وسيع اشاره كرد .اين ابزارها در هر يك از مراحل و بخش هاي تحليل ، طراحي، پياده سازي ،آزمايش ، نگه داري ، مديريتي و غيره تأثير بسيار گذاشته است .
با استفاده از هر يك از اين ابزارها دقت و سرعت توليد محصولات نرم افزاري بسيار زياد شده است ، در جامعة كنوني كه پروژه هاي يك ساله از پروژه هاي بلند مدت نرم افزاري محسوب مي شود و پروژه هاي بيشتر از يك سال را محكوم به شكست مي دانند ( با توجه به تغييرات سريع و بنيادين فن آوري اطلاعات و آثاري كه بر روي ديگر زمينه ها دارد )، اين ابزار توانسته است با سرعت بخشيدن به
Copyright - Developed By Alpar ©