فهرست
فصل اول – معرفی طرح
معرفی طرح
1-2-مشخصات محصول
3 – 1 – 2 - معرفی روشهای تولید
فصل دوم – ظرفیت ها
2 – فصل دوم – تعیین ظرفیت
2-2-تعیین ظرفیت تولید
2-5-معرفی تجهیزات و تاسیسات عمومی
فصل سوم – نیروی انسانی
معرفی نیروی انسانی
1-3-برآورد پرسنل تولیدی
2-3-پرسنل اداری و خدمات
فصل چهارم – معرفی هزینه ها
3 – فصل چهارم- معرفی هزینه ها
1 – 3 تعریف هزینه های سالیانه
2 – 3 برآورد هزینه استهلاک
فصل پنجم– شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز
تاريخچه پرورش ماهي و آبزيان دريايي
1 – 4 مراحل انجام كار
2 – 4 مراحل انجام كار
1 – 2 -4 احداث استخر
آب استخر
تغذيه ماهي (كود)
نحوه قرار دادن بچه ماهي در استخر
نكات لازم براي مراقبت از استخر
نحوه صيد
مجوز های پرورش ماهی
شرکت در کلاسهای پرورش ماهی
سئوالا ت متداول
رشد ماهيها
جريان آب
اندازه بدن
ساير عوامل
آب
كارگاههاي پرورش ماهي
ضد عفوني استخر
تخم¬ريزي
مراحل لاروي
كنترل بيماري
مروري برآخرين وضعيت توليد جهاني آبزيان
ميزان توليد و ارزش هريك از آبزيان پرورشي گروه بندي شده طي سال 2008
سهم ،ميزان و ارزش هر يك از گروههاي آبزيان
ارزش هريك از گونه هاي آبزيان در غذاهاي دريايي
گونه هاي عمده پرورشي
گروه بندي آبزيان پرورشي به ترتيب ميزان توليدجهاني
ميزان توليدات گونه هاي مختلف آبزيان
نقش اطلاع رساني در توسعه صادرات فرآورده هاي شيلاتي
بروشورهاي تبليغاتي و مجله هاي خبري
تابلوها و پوسترهاي تبليغاتي
روشهاي الكترونيكي اطلاع رساني
نرم افزارها
فصل ششم– چکیده مطالعات فنی و نتیجه گیری
چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی
جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید
نتيجه گيري
فهرست منابع و مآ خذ