تاریخچه تاسیس کارخانه: 1
واحد ریسندگی نخ پنبه: (سالن یک) 1
واحد ریسندگی نخ مصنوعی (سیستم اپن اند): ( سالن دو) 2
واحد ریسندگی نخ مصنوعی (سیستم رینگ): (سالن3) 2
واحد رنگرزی (نخ و الیاف): 3
واحد مهندسی صنعتی: 3
تعداد پرسنل: 4
امكانات رفاهی كارخانه: 5
متوسط وضعیت تحصیلات و سنی در كارخانه: 5
موفقیتهای كارخانه: 5
پروسه تولید: 6
سیستم بازار فروش: 6
آشنایی با اصطلاحات و تعاریف کنترل كیفیت 7
خط مشی و اهداف كیفیتی شهر نخ: 10
بازرسی و آزمایش مواد اولیه 14
بازرسی در حین فرآیند 15
كنترل و بازرسی در سالن دو: 16
امكانات آزمایشگاهی كنترل كیفیتی عبارتند از: 18
كنترل وتعیین تكلیف محصولات نامنطبق … 19
كنترل كیفیت (سالن یك) 21
تستهای در حین تولید: 22
آزمایشگاه كنترل كیفیت (فیزیكی) 22
كار با دستگاه ترش تستر: تست ضایعات 23
كار با اوستر تستر 3: (تست نایكنواختی Elongation و ...) 25
كار با دستگاه اوستر تنسوراپید (استحكام سنج) 27
كار با كلاف پیچ نخ 29
كار با متراژ نیمچه نخ و فتیله 30
تاب سنج 32
شمارش نپ 33
1: محاسبه عیوب موجود در نخ (اشكالات) 34
35
2: ارزیابی نتایج اندازه گیری: 35
3: رعایت میزان فراوانی نقاط نخ 40
نپها: 49
نپ حاصل از پروسه: 50
تاثیر ماده خام و ماشین آلات تولید بر تعداد نپها: 50
تاثیر عملیات پنبه پاک کنی بر تعداد نپها در تار عنکبوتی کارد و نخ 52
4: انتخاب سرعت نخ 55
5: انتخاب وضعیت فاستونی یا پنبه: 57
زمانهای تستهای انجام در كنترل كیفیت 58
آزمایشگاه كنترل كیفیت شیمایی: 61
مثال 64
2-میزان پارافین (واكس) موجود در نخها: چون پارافین نیز چربی مراحل تست آن مانند چربی گرفتن میباشد. 64
زمان سنجی دستگاه ترش تستر در کنترل کیفیت فیزیکی 67
Copyright - Developed By Alpar ©