فهرست مطالب
عنوان
1- خلاصه طرح 3
2- مطالعات اقتصادي 4
2-1- تعريف محصول 4
2-2- موارد مصرف و كاربرد 5
2-3- كالاهاي رغيب يا جانشين 5
2-4- قيمت فروش محصول در بازار 5
3- بررسي هاي فني 5
3-1- بررسي تكنولوژري هاي مختلف 5
3-2- بررسي روشهاي مختلف توليد محصول 5
3-3- بررسي شيوه هاي كنترل توليد محصول 5
3-4- مشخصات مواد اوليه 9
3-5- مشخصات ماشين آلات و تجهيزات خط توليد و... 10
3- 6- نقشه استقرار ماشين آلات در خط توليد 16
3-7- مشخصات ماشين آلات و تجهيزات حمل و نقل در ارتباط با توليد 19
3-8- برآورد زيربنا و زمين مورد نياز 24
3-9- محاسبه ميزان برق و آب و سوخت 24
3-10- نيروي انساني مورد نياز 26
3-11- پلان كلي كارخانه 27
3-12- نمودار گردش مواد 27
4- بررسي هاي مالي 29
4-2- برآورد سرمايه در گردش 29
4-3- برآورد كلي سرمايه مورد نياز 30
4-4- نحوه تامين مالي طرح 30
4-5- محاسبه هزينه استهلاك 30
4-6- محاسبه هزينه هاي نگهداري و تعميرات 31
4-7- محاسبه قيمت تمام شده و قيمت فروش 31
1- خلاصه طرح
عنوان محصول ترانسفورماتورجرقه و مشعل و سوخت پاش
ظرفيت ساليانه 300.000 عدد
تعداد روزكار 270 روز
تعداد شيفت يك شيفت
مساحت زمين 1848 متر مربع
سطح زيربنا 605مترمربع
سرمايه كل 6/8 ميليار ريال
سرمايه ثابت 8/3 ميليارد ريال
تعداد كارمنان 41 نفر
2- مطالعات اقتصادي
2-1- تعريف محصول
به طور كلي ترانسفورماتورها وسائلي هستند كه انرژي الكتريكي را بر اساس القاء الكترومغناطيسي از يك سيستم با مشخصات معين به سيستمي با مشخصات مورد نظر منتقل مي نمايند.
ترانسفورماتورها داراي سيم پيچ اوليه و ثانويه بوده و در صورتي كه سيم پيچ اوليه را با ولتاژ متناوب تغذيه نمائيم يك ميدان مغناطيسي متناوب ايجاد مي شود كه در داخل هسته آهني بسته اي هدايت مي شود. اين ميدان مغناطيسي متناوب در سيم پيچ ثانويه يك ولتاژ القاء مي نمايد. نسبت ولتاژ ورودي به خروجي با نسبت ولتاژ ورودي به خروجي با نسبت دور سيم پيچ اوليه و ثانويه مشخص مي شود.
ترانسفورماتور جرقه ترانسفورماتوري است كه سيم پيچ هاي اوليه و ثانويه آن از نظر الكتريكي از يكديگر مستقل بوده و با اتصال اوليه آن به شبكه 220 ولت در ثانويه آن ولتاژي برابر 10.000 ولت ايجاد مي شود . شكل زير وضعيت اوليه و ثانويه يك ترانسفورماتور جرقه و مشخصات ورودي و خروجي آن را نشان مي دهد.
شكل 1 و 2 نيز تصاوير فني اين ترانسفورماتور را نشان مي دهد.
2-2- موارد مصرف و كاربرد
از تارنسفورماتور جرقه جهت مشتعل كردن مخلوط گاز، گازوئيل و مازوت در مشعل ها و سوخت پاش ها استفاده مي شود. طرز استفاده بدين صورت است كه معمولا چندين ثانيه قبل از ورود مخلوط سوخت و هوا مدار ترانسفورماتور وصل شده و ولتاژ بالاي ايجاد شده در ثانويه ترانسفورماتور منجر به ايجاد جرقه بين الكترودهاي مشعل و سوخت پاش مي گردد تا مخلوط قابل احتراق را به محض ورود مشتعل مي سازد.
مدت زمان وصل نسبي كه عبارتست از نسبت مدت زمان كار به مجموع زمانهاي كار و استراحت متعاقب آن و اختصارا با ED يا DC نشان داده مي شود 33% مي باشد.
2-3- كالاهاي رقيب يا جانشين
در حال حاضر رغيب و يا جانشيني براي اين محصول وجود ندارد.
2-4- قيمت محصول در بازار
قيمت فروش هر عدد 43760 ريال تعيين گرديده است.
3- بررسي هاي فني
3-1- بررسي تكنولوژي هاي مختلف
ترانسفورماتور جرقه از انواع ساده ترانسفورماتور بوده و نياز به تكنولوژي بالايي ندارد. در كشورهاي مختلف جهان بر حسب ميزان پيشرفت صنعتي و تكنولوژيكي، دارا بودن يا نبودن نيروي كار فراوان، استفاده از روش هاي ساده تا خطوط پيشرفته و اتوماتيك جهت ساخت اين نوع ترانسفورماتور معمول مي باشد.
3-2- بررسي روش هاي مختلف توليد
روش هاي مختلف توليد ترانسفورماتور جرقه عمدئتا مشابه بوده و اختلافي كه بين روش هاي مختلف وجود دارد به طرح اوليه محصول (طرح و نقشه فني) بستگي دارد. اختلاف و مغايرت طرح هاي مختلف نيز در موارد زير مي باشد:
1- شكل هسته:
هسته ها معمولا از دوقسمتبهصورت"I,E" يا E,E (دو E با اضلاع نامساوي) و و– مي باشد. در نوع اول و دوم فاصله هوايي بين دو قسمت هسته در سه محل ايجاد مي شود در حالي كه در نوع سوم فاصله هوايي در دو محل ايجاد شده كه نتيجه آن اتلاف انرژي الكتريكي مي باشد. در طرح فعلي از طرح سوم استفاده شده است.(شكل شماره 2)
2- نحوه پيچش سيم پيچ هاي اوليه و ثانويه:
سيم پيچ هاي اوليه و ثانويه ممكن است بر روي يكديگر و يا كنار يكديگر پيچيده شوند كه نوع دوم از نظر عايق بندي مناسبتر مي باشد. نوع سيم پيچي انتخاب شده در طرح دوم و روي قرقره هاي مجزا مي باشد.
سيم پيچ اوليه بر روي يك قرقره و سيم پيچ ثانويه با توجه به اينكه سر وسط آن بايستي به زمين اتصال داشته باشد بر روي دو قرقره پيچيده مي شود.
Copyright - Developed By Alpar ©